Ingemars Myntsida åter i drift!!!

I början av juli kraschade min dator. Hela myntsidan, ftp-program m.m. allt försvann ut i cyber-rymden. Sedan dess har jag inte kunnat uppdatera Ingemars Myntsida eftersom jag inte har haft de rätta programen i de datorer och den Ipad jag använt under tiden. Nu har jag bestämt mig för vilken dator som jag framöver ska använda och laddat ner både ftp-program och hela hemsidan på den. Har precis uppdaterat startsidan så istället för 2013-07-07 står det nu 2013-09-28!

Det kommer att bli en rad uppdateringar på ingemars.se den närmast veckan. Förutom några nya länkar kommer jag att uppdatera avdelningen “Svenska Mynttyper” med en rad objekt inom de flesta kategorierna. Det kommer att bli uppdateringar på allt från medeltid, svenska silver och kopparmynt, besittningsmynt till polletter! Både mynt från den egna samling som mynt från den Antellska samlingen i Helsingfors. Från den senare kopparmynts typer som jag troligen aldrig kommer att komma i besittning av…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *