Philea/Myntkompaniet: Auktion på lördag!

Nu på lördag (16 november) har Philea auktion i Stockholm. En riktigt trevlig auktion med många bra objekt. Bilderna i katalogen och på webben får denna gång klart godkänt! Till de bättre mynten måste räknas 4 öret 1603, dalern 1559, dukaten 1714 och 1/2 marken 1617. Det säljs också flera lotter som säkert är värda att besikta. Pollettdelen ser riktigt bra ut med flera tidiga och svåra polletter. Det finns alltså många intressanta objekt så auktionen kan säkert vara värd ett besök eller några anbud!

Frimärkshuset har precis lagt ut katalogen till sin myntauktion den 30 november. Äldst svenska myntet är från 1788 annars är det mest kronguld som säljs hos Frimärkshuset.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *