Sigtuna myntklubbs myntmässa *****

Idag var det myntmässa i Märsta. Vet inte riktigt varför jag valt bort Sigtunaklubbens mässa de senaste åren, tidpunkten kanske inte riktigt har passat? I år var jag där och måste ösa beröm över Sigtuna myntklubb. En mycket väl anordnad mässa med bra utställare och många besökare. Det fanns objekt i de flesta prisklasser till salu dessutom inom en mängd olika samlarområden. Om FriMynt är nummer ett i Sverige så “veté tusan” om inte Sigtuna är nummer två! Nu har jag visserligen aldrig besökt Norrköpings mässan. Jag får återkomma i höst med rankingen av myntmässor i Sverige 2014.

Vet inte vad jag gör för fel. Jag har en massa fina bilder i iphonen men lyckas nu inte få över dom till datorn… I stället får detta inlägg illustreras av en pollett (en modern sådan). Polletten finns inte med i boken Stockholmspolletter, men fanns den med skulle den troligen sorteras in under kategorin Ångköks-/Folkkökspolletter!

För egen del blev utdelningen på mässan bra, mest nöjd är jag med en tidig kopparpollett och några trevliga böcker som saknats i bokhyllan.

I går valde jag att gå hem lite tidigare än vanligt från jobbet och tur var väl det. Jobbgrannen Bukowskis Market som jag ofta besöker efter jobbet eller på lunchen utsattes i går kväll för ett väpnat rån. Tråkig händelse.

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *