Ingemars Myntsida i nytt format!

Nu har jag lagt ut den nya versionen av hemsidan. Ännu återstår en hel del arbete, bland annat saknas en hel del bilder, men de viktigaste sidorna är nu inlagda i det nya formatet. Sidan har nu en ny layout men innehållet är i stort detsamma som tidigare, några mindre besökta och ofärdiga sidor har tagits bort. I flera fall pekar länkarna till den gamla sidan. Hurvida allt kommer att läggas in i den nya former får framtiden utvisa. Vad gäller de mer bildtunga sidorna med typmynt m.m. så lär det dröja innan jag får tid att lägga upp dessa i det nya formatet.

Till dig som länkar till Ingemars Myntsida

Nu när hemsidan har fått en ny design har också flera av sidorna bytt adress. För att komma direkt till hemsidan är adressen densamma som tidigare ingemars.se.
Länkar du till ingemars.se med länken ingemars.se/index.htm kommer du till gamla sida, för att komma rätt måste du andra länken till ingemars.se/index.html eller helt sonika stryka det sista och bara skriva ingemars.se

Länksidan har tidigare nåtts via ingemars.se/lankar.htm denna länk måste nu ändras till ingemars.se/lankar.html

Agendans nya adress är ingemars.se/agenda.html och så vidare.

Jag kommer inte att ta bort de gamla sidorna, men dessa kommer inte att uppdateras, med tiden blir dessa alltså inaktuella.

Under de närmaste veckorna kommer jag att gå ut med mail till webansvariga på de sidor som länkar till Ingemars Myntsida och informera om de nya adresserna. Information kommer också att finnas på de gamla sidorna.

Ingemars Myntsida i mobilen!

En nyhet med den nya sidan är att hemsidan nu även finns i en version som är anpassad för smartphones. Visst har det även tidigáre gått att läsa sidan i telefonen med nu blir läsbarheten betydligt bättre!

Hoppas att du tycker om den nya sidan. Har du några synpunkter eller förbättringsförslag är du alltid välkommen att kontakta mig.

/Ingemar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *