En gråmulen dag…

Idag var det inte inget roligt ute. Den snö som föll i fredags har redan börjat regna bort och det är bara grå, gråare, gråast…

Ska man deppa över vädret? Jag tycker inte det finns anledning att göra det. Vädret är en bra ursäkt för att hålla sig inne hela dagen. Just nu sitter jag i länsfåtöljen med en stor caffe latte och läser lite numismatisk litteratur. I förmiddags bläddrade jag igenom “Stockholmspolletter” och nu har jag precis börjat göra en djupdykning i Stiernstedts “Beskrifning öfver Svenska kopparmynt och polletter” från 1871. Spännande läsning. För min del får det gärna vara “gråmulet” i fler dagar!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

ps. Nu börjar den nya hemsidan bli klar, återstår en del finjusteringar och lite mer bilder. Tack för alla mail om sidan. Har du några synpunkter är det bara att maila! ds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *