På Spåret!

För lite sedan rensade jag upp i mail-inkorgen. Jag får många mail både från myntsamlare, andra intresserade och personer med intressanta mynt i sin ägo.

Eftersom ett av mina favoritprogram “På spåret” nu går mot säsongsfinal får jag här återge en mail-konversation som jag hade för några år sedan.

Får erkänna att jag gillar artisten och att det faktisk finns en skiva i förrådet! Den musik jag lyssnar på idag “streamar” jag.

Det tog dock några mail innan polletten trillade ned! Tyvärr har jag ännu inte utnyttjat “friplåten…”

– Jag heter xxx. Skulle kolla myntfacket i plånboken idag och såg att en av tio kronorna har små runda glitter punkter runt baksidan. Är det något du känner till eller är det bara någon som fått feeling runt Lucia?: Vänligen, xxx

– Hej xxx! Det låter som en Lucia-feeling! Jag har inte hört talas om någon dylik felprägling tidigare. Om du har en bild på mynten kan jag säkert hjälpa dig. Ingemar

– Här kommer en bild och tack för ditt svar!:) Vänligen xxx

– Hej! Det ser ut som någon form av åverkan och det är inte någon felprägling. Du får fortsätta kolla i “myntfacket” kanske dyker det upp något intressant en vacker dag. Skickar med en bild från en mindre lyckad dag på myntverket! Ingemar

– Det är nog första gången i mitt liv som jag ställer en fråga på nätet och min lycka är att du svarade:) Som tack (eller jag vet inte vad du har för musiksmak) så kan du se mig på “på spåret” nu på fredag. Ha det bäst, xxx

– Nu trillade polletten ned, eller 10 kronan kanske jag ska säga… På spåret brukar jag följa och din musik är helt OK, tror t.o.m att jag en gång i tiden ägde en skiva som du spelat in! Lycka till på freda även om programmet spelades in i höstas! Ingemar

– Hahaha:) Du får ha det så gott Ingemar och hojta till om du vill komma på nåt gigg framöver! Vänligen, xxx


INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *