Inget FriMynt för min del…

Det blev inget FriMynt för mig i år . Visserligen bestämde jag mig relativt tidigt för att inte åka, men det har jag gjort förut och ändå har det till slut blivit en resa till Helsingborg! Dock inte i år, vilket just nu känns riktigt tråkigtsmiley.

Men livet är fullt av prioritering och ibland måste man tyvärr välja bort det roliga. I bakhuvud finns också att de närmsta veckorna är det två andra numismatiska evenemang i södra Sverige, SNFs årsmöte (kommande helg i Lund) och MISAB11 (17 maj Älmhult) plus en utlandsresa inplanerad.

Vet inte vad det beror på men Helsingborg bjuder alltid på bra väder i samband med FriMynt. Idag ska det enligt SMHI vara runt 20 grader och strålande sol. Minns en bilresa till Helsingborg och FriMynt som jag gjorde för många år sedan. Resan gick från Göteborg, norr om Hallandsåsen var vädret uruselt, på andra sidan åsen högsommarväder!

Vi som inte kom iväg till Helsingborg i dag får trösta oss med att surfa runt lite på eBay, Tradera, Ma-coins och några andra aktiva siter som säljer mynt. Kanske kan det ändå bli något litet objekt till samlingen nu när det inte blev besök vid FriMynts dignande bord.

Till Er som har varit i Skåne i dag, både som utställare och besökare: Hoppas dagen har varit lyckad och medfört både bra försäljning, trevliga inköp och en massa trevligt numismatiskt snack!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *