Polletter KÖPES!

Jag har alltid tyckt att svenska polletter är intressant och har genom åren samlat på mig några stycken. Senaste året har det säkert blivit ett par hundra nya i samlingen. Helgen i Älmhult gav ytterligare mersmak.

Dom gamla kopparpolletterna från 1600 talet fram till början av 1800 talet tycker jag är mest intressanta. Men jag börjar också få upp ögonen för lite modernare polletter fram till cirka 1920-talet. Luckorna i samlingen är stora. Om du har polletter både äldre brukspolletter och modernare polletter kan jag vara intresserad av att köpa dessa. Polletterna behöver inte vara i toppskick för att jag ska vara intresserad.

Skicka gärna din dubblettlista med prisuppgifter till pollett@ingemars.se

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *