Auktion fredag till lördag!

I morgon klockan 14:30 startar MISAB 12 på Garnisonen, auktionen fortsätter sedan på lördag 09:30. Om jag förstått vägbeskrivningen rätt så är ingången till auktionen nu belägen i den södra delen av Garnisonen, från Linnégatan. Normalt brukar vi som besöker MISAB och Garnisonen komma dit via den norra ingången på Karlavägen. Att adressen nu är Linnégatan tycker jag är mycket passande. MISAB:s “huvudkontor” är beläget inte långt från Linnés födelseplats i Småland och den senaste auktionen (#11 Anders Stams pollettsamling) gick av stapeln granngårds med just Linnés Råshult.

Som alltid gick jag “all in” när katalogen anlände för några veckor sedan. Därefter kom jag av mig… men har nu “pluggat” på katalogen de senaste dagarna. Om jag gjort min “läxa” ordentligt får jag utvärdera på hemresan på lördag, en resa då jag förhoppningsvis har ett antal objekt att studera!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *