Myntboken 2015

Myntboken 2015 släpps inom kort. Det är lite olika bud på nätet men det verkar som att den kommer i månadsskiftet november/december. Som brukligt var femte år så innehåller Myntboken i år “alla” svenska mynt från 995 inklusive besittningsmynten.

Jag tro att jag skrivit det tidigare, men jag tycker det känns onödigt att köpa Myntboken varje år. Det händer inte så mycket mellan de årliga Myntböckerna. I år blir det dock köp. Orsakerna är dels att min senaste Myntbok från 2010 är helt utsliten, dels att 2015 års utgåvan är den utvidgade varianten med mynt från 995 och framåt.

Gick snabbt igenom de försäljningsställen som finns och AdLibris, pris 202 kronor inklusive porto förefaller billigast. Vet inte om AdLibris är allra billigast men i den konkurrens som idag finns på nätet brukar priserna inte skilja sig mycket åt. Värre var det för 10 år sedan då priset kunde variera 50 procent beroende på inköpsställe…

INGEMARS MYNTSIDA >>>

ps Idag kom mail från Philea/Myntkompaniet och jag fick det jag ville ha på efterförsäljningen. Har precis hämtat tre objekt. Det finns flera osålda loter kvar så Phileas hemsida kan vara värd ett besök!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *