Årets julklapp!

Handeln utser varje år “årets julklapp”. Genom åren har allt från bakmaskin, platt-TV till spikmatt utsetts till den ultimata julklappen. I år är det “aktivitetsarmbandet” som utsetts. Ett enkelt armband som kan fungera både som stegräknare och pulsmätare samt överföra informationen till Smartphonen/surfplattan. Eftersom jag hittat en ny hobby “löpning” misstänker jag att det kanske blir ett litet paket med ett “aktivitetsarmband” under granen. Annars brukar det bli skralt med julklappar för min del, kanske har jag inte varit tillräckligt snäll eller så har jag inte gett realistiska förslag till “tomten”…

Någon liten julklapp brukar det ända bli även om den är inhandlad av mig själv. Jag ska inte avslöja för mycket, men det brukar bli några små runda julklappar innehållande objekt tillverkade i silver eller koppar… om jag inte slår på stort och inhandlar en “jul-dukat”…

Vad är då “årets julklapp” för oss myntsamlare? Naturligtvis ett medlemskap i Svenska Numismatiska Föreningen (SNF) för den som inte redan är medlem!

Överraska någon myntintresserad i din närhet med ett medlemsskap eller ge dig själv ett medlemsskap i julklapp. 250 kronor kostar det per år. Som medlem får du 8 nummer av Svensk Numismatisk Tidskrift, den ledande svenska tidningen på det numismatiska området. Möjlighet att besöka föreningsträffar och rabatt på numismatisk litteratur med mera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *