MISAB 13 – PDF

Cirka en vecka efter det att vi prenumeranter fått katalogen brukar den läggas upp på hemsidan. MISAB var i år lika punktliga som alltid. Att katalogen kom nu, lagom till sportlovet, är det nog många som är glada för. Oavsett hur du transporterar dig eller hur du ska tillbringa sportlovet är det naturligtvis smidigare att ha katalogen i surfplattan än att “släpa” med katalogen. Papperskatalogen får stanna hemma i bokhyllan!

Om någon vecka presenteras säkert objekten också på Numisbid och det går att i lugn och ro studera de stora digitala bilderna och avgöra vad som är köpvärt. Föredrar du att se objekten live så finns många möjligheter att göra det. Samtidigt som Myntmässan på Sheraton äger rum nästa helg finns en första möjlighet. Sedan är det som vanligt visning onsdag till fredag auktions-veckan. Tider och plats för visningarna hittar du på Myntauktioner i Sveriges hemsida.

Själv har jag nu ägnat några timmar åt att studera katalogen och det har redan blivit riktigt många markeringar i den. Får också hoppas att flera av dessa “markeringar” får följa med hem den 14:e! Måste erkänna att det blivit ganska tunt på mynt och pollettfronten för min del det senaste halvåret och att det nu alltså är hög tid att reparera den skadan!

Får väl ytterligare en gång påminna om att auktionen äger rum på Hotell Sergel Plaza och ingen annanstans. Det vore klart olyckligt om någon skulle åka fel och av den anledningen missa delar av auktionen…

IMS >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *