Premiär!

En påskhelg fri från både traditonellt påskfirande och numismatik håller på att ta slut. Det enda numismatiska blev ett spännande inköp häromdagen, till vilket jag återkommer i någon form när myntet väl har anlänt och jag gjort lite research kring det.

Annars har det blivit tre premiärer i helgen (1) Årets första riktigt seriösa mil-lopp har genomförts med en för mig helt godkänd tid. (2) Den allsvenska premiären har avklarats. Det blev så-att-säga bortamatch på hemmaplan när Elfsborg mötte Djurgårdens IF och förutom allsvenk premiär blev det för min del också (3) premiärbesök på Tele2-arena. Oj vilket tryck det var på arenan (+ 20 000 åskådare). Resultatet var helt i min smak och lovar mer inför den fortsatta säsongen, 2-1 till “de gule”!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Ps. Apropå den nya “25 kronan”, att mina initialer skulle vara med på myntet måste väl ändå vara ett aprilskämt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *