Myntmässa i Borlänge!

På lördag (18 april) är det dags för myntmässa i Borlänge. Jag har inte besökt mässan men har från många håll hört att detta är en riktig trevlig mässa. En mässa som borde tilltala dig som bor i de mellersta delarna av Sverige och har långt till mässor oavsett om dom äger rum i Skåne, Göteborg eller Stockholmsområdet. Borlänge ligger dessutom på ett lagom avstånd både från Uppsala och Stockholm vilket medför att en dagstripp till mässan är fullt möjlig! Information om mässan finns på klubbens hemsida.

Falu-Borlänge Myntklubb är riktigt aktiva denna vår och förutom mässan står klubben som värd för SNF:s årsmöte i Falun helgen 9-10 maj.

Igår kom katalogen till Lindberg-auktionen och idag går det att läsa på hemsidan att MISAB gjort en promotionturné till USA och där deltagit på den stora mässan i Chicago, Chicago International Coin Fair. Vem vet, kanske dyker det upp amerikanska samlare i Stockholm den 23 maj!

ps. Precis när jag skriver detta plingar det till i mailen. Katalogen till Phileas auktion den 2 maj ligger nu ute på hemsidan. Bra, då har jag ett ämne till morgondagens blogg också!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *