FriMynt…

Som sagt det blev inget FriMynt för min del i år heller. Andra året i rad jag missar mässan… Har precis lovat mig själv att detta inte ska återupprepas 2016!

Nu är det en timme efter insläpp och den värsta (bästa) rushen pågår precis. Nu skulle jag vilja jag vara i Helsingborg…

Första halvåret är alltid fullspäckat och tyvärr måste man välja bort vissa evenemang. Redan har några helger avsatts för numismatik, bland annat för Sigtuna-mässan, Sheraton-mässan och MISAB 13, men även på hemmaplan för att skriva olika protokoll, redovisningar med mera. Återstår gör åtminstone Myntkompaniet 8, SNF:s årsmöte och MISAB 14 + 15, samt säkert mycket mer skrivarbete och inläsning…

Det är alltid lätt att i förväg planera kalendariet. FriMynt har varit 50/50 för min del. Jag vill vara där men resan är lång och åtminstone två dagar får ägnas åt resa och mässbesök. Senast i tisdags, efter ett telefonsamtal, lutade det åt Helsingborg. Nu blev det ändå inte så vilket jag just nu ångrar…

Tittade precis på vädret, som vanligt sol och försommarvärme i Helsingborg FriMynts-helgen. För er som har varit på plats, hoppas att dagen har varit till full belåtenhet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *