Sommar???

Något sommarväder verkar det inte bli i år, känns som oktober/november så här mitt i juli… Igår blev det en liten biltur genom Mälardalen. Stopp i Sigtuna och lunch på Cafe Myntet!

Därefter Skokloster, Strängnäs och Mariefred. Bottennoteringen vädermässigt under bilturen var 11 grader och regn… Men på Skokloster var det faktiskt hela 17 grader och några solstrålar kom fram! Skokloster var riktigt trevligt och otroligt välbevarat. Både själva slottet och dess inredning med ett stort porträttgalleri och en mängd samtida föremål. Klart värt ett besök!

Idag har jag suttit nästan två timmar vid datorn. Några roliga Youtube-klipp och besök på auktionsiter och bloggar har det blivit. Måste säga att det var relativt tunt med roliga objekt till salu. Även tunt med inlägg på bloggarna, undantaget Mickes myntsida som dagligen lägger upp något intressant. Bra jobbat Micke! Relativt nya inlägg finns också på Gorgons och Falcoins sidor. Sitter du som jag och “surar” över vädret kanske dessa tre bloggar kan lysa upp tillvaron något!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *