Born to run..

…heter en bok jag nyligen läste. Det har faktiskt blivit mer löpning än numismatik under min semester. En semester som tyvärr snart är slut, fem veckor går fort…

Igår skulle jag inviga en ny “leksak”, en löparklocka med pulsmätare. Den dagliga löpturen (ja, det har nästan blivit “en-om-dagen” under semestern) fokuserades på hur pulsen förändrades vid olika belastning. Dock tittade jag mer på klockan än kände efter hur kroppen mådde. Var därför tvungen att nästan helt lägga av efter en dryg mil, jag tog helt slut… Teknik i all ära men det är nog ändå kroppen man ska lyssna på.

Under löpningen blev det ytterligare ett stopp. En bil stannade vid sidan av mig och en ruta vevades ned. Det var mynthandlare Nordlind som hade gjort en liten avstickare till “min lilla stad” och våra vägar möttes alltså mitt under löprundan! Nu blev det ett kort stopp eftersom jag var “uppe i varv” och Ulf med fru skulle vidare i jakt på god Nobel-choklad. Det korta mötet var faktiskt det närmaste numismatik jag kom igår! Idag har det inte blivit mycket mer, undantaget detta lilla inlägg.

Du får ha en bra fortsättning på sommaren!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *