MISAB 16: Dag 1

Är precis hemkommen efter första dagen av MISAB 16. Auktionen började 14:30. Efter lite “tjöt” i reception kom jag in på auktionen under avdelningen Schweiz. Missade alltså den danska avdelningen som gick mycket bra enligt de som var där. Under min session var det också bra budgivning. Bäst gick några lots sedlar särskilt då #327 (100 kronor 1904) 24000 (3000), #339 (lot sedlar med låga och höga serienummer samt i många fall en stjärna) 17000 (1000) och #340 (lot sedlar med serienummer 00000001) 9400 (500). Måste säga att det var riktigt mycket folk på plats över 50 procents beläggning av sittplatserna. Med tanke på trängseln under visningen och dagens höga besökssiffra blir det säkert både trångt och dyrt i morgon på Sergel Plaza.

Auktionen avslutades vid femsnåret och efter det blev det en bit mat och en öl tillsammans med några tillresta samlarkollegor.
Nu är det snart sängen som gäller. Det blir att sätta klockan tidigt för att vara på plats vid pass 09:30 när första utrop sker. Om det blir några nya objekt till samlingen i morgon återstår att se, men något hoppas jag på. Hoppas du också har god “jaktlycka” oavsett om du är på plats eller om du lämnat anbud. Vi ses i morgon!

IMS>>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *