Får man ta hunden med sig in i…

…himlen? är refrängen i en gammal svensktoppslåt, “Änglahund”?. Frågan är om man får ta med sig hunden in i auktionssalen? Den frågan blev besvarad i lördags och svaret var ett tydligt NEJ.

En känd och välmeriterat handlare hade med sig sin hund på lördagens auktion vilket väckte viss uppståndelse. Först en livlig diskussion i den fullsatta salen när han slog sig ner. Senare ett påpekande från podiet om att det fanns allergiska personer i lokalen och att det därför inte var lämpligt att ha med sig en hund. Handlaren ville dock inte hörsamma uppmaningen utan var tydlig med att han hade för avsikt att sitta kvar. Situationen kunde ha blivit riktigt komplicerad men MISAB´s personal löste snabbt den uppkomna situationen på ett elegant och smidigt sätt. Hunden fick en tillfällig matte i utrymmet utanför auktionssalen. En lösning som var till full belåtenhet både för handlaren, hunden, den tillfälliga matten och övrig auktionspublik!

Tilläggas ska att hunden var med redan under fredagen men väckte då ingen direkt uppmärksamhet, men då var det inte riktigt lika fullproppat som i lördags.

INGEMARS MYNTSIDA >>>

ps det preliminära auktions-programmet för MISAB 2016 ligger nu ute på hemsidan, det är bara att boka in tre helger på Sheraton det kommande året!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *