Norrköping på lördag!

Vill bara påminna om mässan i Norrköping på lördag (24 oktober). Jag har aldrig varit där men det jag hört om mässan är bara positivt! Enligt många en av de bättre av de årliga myntmässorna.

Är du intresserad av mynt och numismatik rekommenderar jag ett besök. Säkert hittar du något att komplettera samlingen med. Skulle du inte hitta något till samlingen så är alltid ett mässbesök ett gyllene tillfälle att få se ett stort antal numismatiska objekt vid ett och samma tillfälle. Dessutom springer du under en mässa alltid på en massa kända ansikten från andra evenemang. Ta också chansen att boka möte med dina Tradera kontakter, det är alltid roligt när olika alias också får ett ansikte!

INGEMARS MYNTSIDA >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *