Norrköpings-mässan!

I morse var klockan ställd på 05:15 och målet Norrköping. Många har pratat väl om Norrköpings mässan och jag stämmer nu in i hyllningskören efter mitt första besök. En riktigt gemytlig mässa med gott om personer både på köp och säljsidan. Enligt uppgift var det 160 betalande besökare, lägg till detta utställare och “fripassagerare”. Tycker det var bra tryck hela dagen och det var väl först efter två som det glesnade ut ordentligt.

Utbudet var riktigt bra och förutsättningar för alla att få ett eller flera objekt med sig hem var goda. Själv fick jag med mig en handfull nya objekt till samlingen. Det jag möjligen saknade var några roliga polletter.
När jag senare ska planera mitt 2016, kommer Norrköping helt klart att finnas med i den planeringen.
Imorgon är det nya aktiviteter och Myntets dag på KMK. Ska vara med också där som utställare, i morgon för SNF. Förutom information om föreningen och numismatik till förhoppningsvis många unga framtida samlare, som bekant är det höstlov just nu, kommer SNF att dela ut lite litteratur och numismatiska objekt! Förhoppningsvis finns det också tid att besöka något av de föredrag som kommer att hållas under dagen.
Missade du mässan i Norrköping men känner ett starkt behov av att få “rota” i handlares lager så erbjuds en ny chans om drygt en månad. Lördag den 28 november anordnar mynthandlarföreningen en mässa på hotell Sheraton i centrala Stockholm!
IMS >>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *